2011. szeptember 14., szerda

Egy újabb magyar nyelvű magazin

Egy újabb magyar nyelvű magazinról adhatok ma hírt. Most már végképp úgy érzem, hogy valami elindult a hazai piacon. Egyre népszerűbb a kötés és a horgolás, és ezt végre a kiadók is felismerik. Nagyon-nagyon boldog vagyok, mert ezek az események megerősítenek abban a hitemben, hogy jó úton haladunk. :)

Remélem, hogy még sok újabb kiadvány követi az eddigiek sorát, addig is keressétek a német Sandra magazin Sapkák és kiegészítők című különszámát az újságárusoknál!






9 megjegyzés:

wondrlanding írta...

Megvettem tegnap, és valóban klassz dolgok vannak benne! Már tervbe is vettem néhányat belőle az őszre...csak a napok lennének hosszabbak, hogy el is készíthessem!

cskata írta...

én 2 napja vettem meg,újdonság volt,még nem találkoztam vele. de gondoltam csak azért,mert le vagyok maradva. de ezek szerint tényleg új,és láttam is aztán rajta,h No.1. :) sokkal több kötött van benne,mint horgolt,jobb lenne a fordított helyzet. :)nekem.:)

Timici írta...

én is ma láttam az újságosnál,de belelapozni nem volt időm. sapkát egyáltalán nem hordok,úgyhogy lehet csak megnézem...viszont annak én is örülök, hogy bővül a választék;)

Huligánlány írta...

Én is ma vettem meg, és jaj de szépeket láttam benne:-)))

Varga Gabi írta...

Ha az ember el tud vonatkoztatni a fotóktól - mert azok tényleg lehetnének kicsit szebbek is - akkor nagyon jó kis projekteket lehet belőle készíteni. Én egyszerre két dologba is belekezdtem a lapból. :)

MrsYarnart írta...

nagyon jó! holnap meg is veszem :) alig várom, hogy belelapozhassak!

Adrienne írta...

Megvettem és már kötök is belőle...karácsonyi ajándék lesz a húgomnak.Szürke csősál ami fejre is húzható és egy cuki rózsaszín virág lesz rajta...

Mamucni írta...

...pedig tényleg nem vagyok az az örök fikázós típus. Csalódtam ebben a lapban:o( (és akkor nem esett szó az álatalatok is említett fotókról és a számomra már-már ijesztő arcokról).
OK, én nem vagyok az a sapikötő típus, de mást vártam. Csipisz az orromra.
(Én csak ilyenekre vagyok képes:http://mamucni.blogspot.com/2011/03/fejfedo.html) ...a franciasapi mutációja.

Yuo írta...

Sziasztok!

Hogyan tudnám megszerezni ezt a számot, tudnátok segíteni? Anyukámnak szeretném odaadni, aki nem talál magának sapkát, viszont imád kötni.

Köszi előre is!