2011. szeptember 6., kedd

Kötött kedvenceink - új magazin a Kreatív Kézimunkától

Úgy látszik, nem csak én gondoltam úgy, hogy bőven elkél még egy kézimunkás kiadvány a piacon. A Kreatív Kézimunka csapata egy új magazint jelentetett meg, amely 21 kötött modellt tartalmaz. Még nem volt kezemben a lap, így a beltartalmáról nem tudok nyilatkozni, de tuti megveszem. Kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is, ha már találkoztatok vele.




A képre kattintva megleshetsz néhány modellt a magazinból, én 3 szimpatikus projektet is találtam köztük. Az nagyon nem rossz arány. :)
 

16 megjegyzés:

Gabella írta...

Jónak tűnik! Úgy látom, Coats fonalakra tervezett mintákból készült válogatás. De nem rossz ötlet.

Zsuzsanna írta...

Már az is jó dolog, hogy egy új, magyar nyelvű kézimunka kiadvány jelenik meg! Hiszen sok kézimunkázó nem tudja használni az idegenyelvű leírásokat! Én nagyon kivácsi vagyok erre az új lapra!!!!

Varga Gabi írta...

Egyetértek. Minél több magyar nyelvű leírás forrás létezik, legyen az nyomtatott vagy online, annál jobb. Mindenki csak nyer vele, ha gazdagodik a kínálat. :)

Kicsianya írta...

Én megvettem, nekem tetszik. Szépek a bemutatott modellek, mármint a kötöttek.
Gabi! Neked még nem jutott eszedbe nyomtatott ilyesmit kiadni? Persze Barkás fonalakra adaptálva:)

Gabriella írta...

Újságárusnál lehet kapni??

Varga Gabi írta...

@Kicsianya: szeretnék saját kiadványt, de nem bizonyos időszakonként megjelenő magazinban gondolkodom, hanem más, szabadabb és időtlenebb tematikában.
@Gabriella: elvileg minden újságárusnál lehet kapni, de valószínűleg csak a nagyobbaknál, mert ma a bolt előttiben nem volt. Relayben, Inmedioban vagy egyéb nagyobb újságosoknál érdemes keresni. De lehet, hogy csak nálunk nem volt. Talán kifogyott, mert a sok barkás vásárló elvitte. :)

ungerzsuzsi írta...

Pont ma nézegettem a teszkóban és Rátok gondoltam! Első ránézésre igényes és hordható darabok találhatók benne, remélem a folytatásban horgoltak is lesznek!

ungerzsuzsi írta...

Egyébként Gabi, én a Barka-kiadványt is nagyon várom!

adoryane írta...

Érdekes... Nemrég kaptam egy román nyelvű kézimunka magazint, amelyben a Kreatív Kézimunka oldalán található, a lapból való képek többsége szerepelt. Érdekes...

Varga Gabi írta...

@adoryane: Ha Gabella felvetése helyes - márpedig a Te hozzászólásod is ezt erősíti meg - akkor ezek a leírások a Coats nemzetközi adatbázisából valók. A Coats hatalmas multi, érthető, hogy számos országban felhasználja ugyanazokat a mintákat ilyen vagy olyan formában. Ez nem von le semmit a minták értékéből, sőt, ezek szerint a nemzetközi trendeket kapjuk mi is, csak magyar fordításban, amire nagy szükség van. :)

Szilvi írta...

Kedves Gabi!
Bár röviden említetted, hogy írtál a magazinról a blogodban, de ezuton is nagyon köszönjük, hogy ilyen sokat és jót írtál látatlanban az újságról!Ha holnap átlapozod, remélem nem változik meg a véleményed!

Mázsa Viki írta...

Nagyon szuper! Végre olyan újság, ami hordható darabokat mutat be magyar nyelven! Kapásból láttam 5-6 modellt, amit szívesen megkötnék, többek között azt a szürke férfi kardigánt!
Nagyon örülök neki, ma biztosan megveszem!

Hesztia írta...

Bár csak alkalmi kötő vagyok, de itt fenntebb elhangzott a két kulcsszó: igényes és hordható!!! Egészen biztos, hogy megveszem ma...

adoryane írta...

Ma megvettem. S nagyon tetszik... És a mintaleírások fordítása sokkal jobb, mint a román nyelvű lapban. Már ezért megérte :)

Klaudia írta...

Én is megvettem, amint olvastam a blogodat. Első pillantásra, kicsinek és vékonykának tartottam, de amint belelapoztam, elmúlt a fenntartásom. Több dolgot is szívesen megkötnék belőle, szóval örülök az új lapnak!

molani írta...

Meg kell tanulnom kötni... Jó pár darab nekem is tetszik a képek alapján.

Én is reménykedem, hogy a folytatásban horgoltak is lesznek.