2012. október 31., szerda

Sapigyár

Beindult nálam az utóbbi időben a sapkagyártás. Fotózás terén már kevésbé jeleskedem, ezért a családi fotók közül válogattam. Ennél sokkal több sapi készült, és még van jó pár tervben, amiket majd igyekszem lelkiismeretesebben dokumentálni. :)


Szívem csücske, Viktorom, Kutas-Keresztes Ági Christian sapijában, az 5 órai tea Mate színéből.


Jó kis rugalmas sapi, a kis tulajdonosa is imádja. :)


Készül a vacsora Miss Miriam homokkonyhájában. :) A fonal anyósom egy projektjének maradéka, amire Mimi egyből lecsapott. Az Ő kedvenc színe mind. Mindössze 36 gramm Noro Silk gardenből született ez a nem is kicsi sapi a Tuva hat mintája alapján. Hosszan színátmenetes fonalhoz szerintem ideális választás.


Szokatlan, slicces sapi Tavaszi szél két türkiz színéből. A fonal sajnos megszűnt, pedig én nagyon szerettem. Vidám viselet volt egész ősszel, és a fazonja miatt jó eséllyel tavasszal is ráfér még Viktor buksijára.


Baglyos sapi szintén 5 órai tea fonalból, ma reggel kaptam le őkelmén bölcsibe menet. A szemek helyére szánt gombok érdeklődés hiányában elmaradtak,  a gyerekek így is felismerték a baglyot, én meg az ilyesmihez lusta dög vagyok. :) Azóta leadtak rendelést elefántos és nyuszis sapira is. Ez még az a kor, amikor értékelik a mami köteményeit, úgyhogy addig használom ki ezt a helyzetet, amíg lehet. :) Tehát jönnek még állatos sapik. :)


Ezt a bohókás tweed fonalat eredetileg Miminek szántam, de elszámoltam magam, és túl nagy lett rá a sapi kerülete. Sebaj, nekem is jól áll. :) A tetejére varrt gomb tovább fokozza a fonal játékosságát. Ennyi kis plusz kell rá, hiszen nagyon egyszerű kis fazonja van. Imádom ezt a fonalat egyébként, egy kardit is kötöttem már belőle, mindössze 25 dekából! :) Majd azt is mutatom, ha odaérek. :)És mivel nem venném a lelkemre ha bárkinek sapitúladagolás miatt rontanám el a gyomrát a hosszú hétvégére, íme egy kis ajánló, amiben ígérem, sapikról egy szó sem esik. :)


A sokatok által ismert, mindig mosolygós Luca visszafogottsága ellenére úgy döntött, hogy az alkotásain keresztül mutatja meg kicsit jobban magát. Fogadjátok blogbejegyzéseit olyan szeretettel, mint amilyen lelkiismeretesen Ő intézi a fonalbolt ügyeit.


A Barka Kötősuliban pedig Annás mutatja be a raglánszaporítás egy felülről kötött, rövid ujjú bolerón keresztül. Nem tilos hosszítani a fazont, így egy téli darab is készülhet belőle. :) További technikaként az új gombolyag csatlakoztatásának egyik módját leshetitek el tőle, a következő leckében pedig a zsinórszegélyt tanulhatjátok meg. Érdemes vele tartani. :)
 

Szép hosszú hétvégét mindenkinek! :)
 
 

9 megjegyzés:

aarkus írta...

Hűha, te is áttértél erre a dinamikus nézetre? Nekem nagyon nem jön be, béna vagyok, nem tudok például keresni, pedig milyen jó kis gyűjtőhely volt a blogod... :-((

Varga Gabi írta...

Csak kipróbáltam, de én is béna vagyok az ilyesmihez, nem tudom, hogy kell visszacsinálni. Holnaptól mennek vissza oviba a gyerkőcök, akkor újra eljátszadozom vele. :)

Cinkepiri írta...

Boldogan látom hogy sikerült visszacsinálni!

Így sokkal jobb!

Latifah írta...

Baca juga panduan jalan-jalan beriut di MantuIdaman Blog yaa:

- Panduan ngetrip ala Trinity
- Panduan jalan jalan ke Ancol 1
- Pandua jalan jalan ke Ancol 2
- Novel Caraphernelia
- Panduan jalan jalan ke bendungan batu tegi

Salam hangat, dari
Latifah

Clipping Path írta...

Wow! Shoutout love! This is INCREDIBLY helpful, thank you guys!

اوائل الرياض írta...
شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة عزل خزانات بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة كشف تسربات المياه بالرياض
شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالرياض
شركة تنظيف بالرياض
شركة تنظيف مسابح بالرياض

Daniel Coper írta...

There are numerous approaches to watch Netflix on your TV – all you require is a gadget with the Netflix application! The Netflix application is accessible on many Smart TVs, game consoles, streaming media players, set-top boxes, and Blu-beam players. You can discover more data about viable gadgets and brands at netflix.com/activate, and to enroll visit www.netflix.com/activate or read on to check whether your TV is now Netflix-prepared.

www.netflix.com register
www.netflix.com/redeem
netflix activation code
netflix.com.au/redeem
netflix.com/tv8

Unknown írta...

takipçi satın al
takipçi satın al
instagram takipçi satın al

Névtelen írta...

Rank Your site Top Rank Top NowComputer Shortcut Knowledge
GK Solved Mcqs Click Here
Get Free Backlinks Get Now