2011. szeptember 1., csütörtök

Mához egy hétre jelenik meg az Amelie őszi száma...

...de a korábbi bejelentésemmel ellentétben nem szerepelnek majd barkaságok a lapban. A miértekről csak nagyon hosszan vagy nagyon röviden tudnék nyilatkozni, és inkább az utóbbit választom.

Valaki, akit nagyra becsülök, egy hasonló esetet nagyon korrektül úgy kommentált, hogy "vannak kapcsolatok, amelyek rossz csillagzat alatt születnek". Ekkor még nagyobbat nőtt a szememben, jó volt látni, hogy lehet így is, nem csak sarat dobálva. Messze nem vagyok se ilyen bölcs, se ilyen diplomatikus, mint Ő, de nem szégyen másoktól tanulni, úgyhogy maradnék én is ennél a kommentárnál. Vannak dolgok, amelyek nem működnek, bármennyire is szeretnénk, ezt el kell fogadni.

Ettől függetlenül ez nem egy busongó, és különösen nem egy bosszankodó bejegyzés lesz, sőt, senkit nem szeretnék lebeszélni a magazin megvásárlásáról sem. Nem szolgálhatok semmilyen bizalmas információval az új lapszámot illetően, de állítólag nagyon jó kis őszi számot hoz Nekünk össze most a szerkesztőség, amit a barkaságok hiányában is örömmel forgathattok.

Mivel Eszter már mutatta a blogjában, én is mutathatom, hogy wondrlanding Citta szoknyája volt az egyik barkaság, amit beküldtünk, és ami így nem fog megjelenni a lapban. Ezt a tényt sem tudom elfogulatlanul kommentálni, de szerencsére nem is kell, a szoknya magáért beszél. Eszter blogjában további képeket láthattok róla, közelieket is az igényes kivitelezésről.



 

12 megjegyzés:

Szihaj írta...

Sajnálom, hogy nem jött össze :(
De ne felejts: ha becsukódik előtted egy ajtó, valahol máshol kinyílik egy másik :))
Lesznek még sokkal jobb lehetőségek, ebben biztos vagyok.

GumiPók írta...

Mindenki azt fogja írni, hogy sajnálja, így én is. De én azt is ideírom, hogy nem vagyok meglepve. :((

A szoknya nagyon szép, ők lettek kevesebbek azzal, hogy nem jelenik meg a lapban.

Szilvi írta...

Ó. nagyon vártam már az újságot. Azért meg fogom venni. A többi - nem megjelent - barkaságot is megmutatod majd?

Huligánlány írta...

Hm...

...de szerintem Ti nem ugyanazon az úton jártok, és nem kell erőltetni... Két út, mindkettő jó, de nem metszik egymást. (hű de költői voltam!)

Gabi, saját életem példájából nagyon megtanultam, hogy ami nem jön össze, annak oka van, mégpedig egy nagyobb jó. Sirasd el, és lépj tovább, utólag visszagondolva be fog bizonyosodni, hogy így volt jó.

Varga Gabi írta...

Köszönöm, Lányok, a vígasztaló szavakat, de higyjétek el, egy kicsit sem bánkódom, sőt, inkább meg vagyok könnyebbülve. Ez egy nagyon hasznos tapasztalás volt nekem, több szempontból is. Olyat akartam erőltetni, ami nem az én utam, pontosabban nem a Barka útja, ebben nagyon Huligánlánnyal értek egyet. És olyan bizakodó vagyok, mint Szihaj, miszerint számtalan lehetőség áll még előttünk, máris rengeteg ötletem van. :)
Szilvi, mind felkerül majd a webshopba, további sok-sok szép mintával együtt. Csak előbb tesztelni fogjuk őket, erre a rövid határidő miatt nem volt idő.

szarvasandi írta...

Azért én sajnálom...

Nagyon becsülendő a korrektséged Gabi! Le a kalappal!

Eszter szoknyája pedig elképesztő! Tátva maradt a szám, nagyon szeretem a munkáit, stílusosak, ízlésesek, szerintem Ő a Fonalzseni :)

böpörö írta...

Hm.
Ismerős ez a dolog, gondolom, mindenki belefutott már hasonlóba, és mindenki tudja, hogy haraggal, majd-én-megmutatom-mal nem lehet elintézni. Viszont elfogadni, hogy mások máshogyan működnek, mint mi, más értékrenddel, más hozzáállással és emberséggel, szerintem is sokkal járhatóbb út. Minden valamiért történik, talán könnyebb hinni ebben, mint dobálózni azzal a bizonyos sárral, nemigaz?:)
Eszter viszont ismét csodát alkotott!

Zsuzsi írta...

Most én leszek az okos: Első hallásra sem értettem az összekapcsolódást, és később sem. Ezzel együtt sajnálom. Nagyon.

Mona írta...

Nem vagyok meglepve, de titkon reménykedtem, hogy elindult az újság valami új úton, ami kövezett, virágokkal, fákkal tarkított, ahol vannak padok, meg kedves járókelők ... és ami előbb vagy utóbb "Rómába" vezet. Hiszen minden út Rómába vezet, nem igaz? :)) Még nem tart ott, ahol tartania kellene, de emiatt inkább ők búsuljanak. Én is várom a be nem került Barkaságokat!

anyahajó írta...

Csinos a szoknya nagyon! Ez a lényeg.

Amaranta írta...

Kicsit sajnálom, hogy nem jelenik meg egyik Barkaság sem. Örültem volna, ha nem csak a külföldi fonalgyártók egyébként sokszor remek modelljeit láthatom benne, végül is ez egy magyar kiadvány, hanem újra a magyar tervezők kerültek volna előtérbe. Tudom, hogy minden lapban van ilyen, de nekem jobban tetszett, amikor inkább ezek voltak túlsúlyban.
Amúgy is saját lapot akartál indítani, nem? :-)

Csak majd ha lehet úgy csináld, hogy az előfizetési díjért lehessen választani elektronikus és papír formát. Én az elektronikusat választanám :-)

Vacskamati írta...

Gyönyörű ez a szoknya- sajnálom, hogy nem az én alkatomra való, mert rögtön nekiesnék... :D

Gabi, a kudarcok ne hátra taszítsanak, hanem lendítsenek előre! :D