2011. július 5., kedd

Mojito kendő + JÁTÉK!

Készül már az ígért kalap, addig is hoztam egy kis mutogatnivalót a Fesztivál Mojito színéből. A kendő maga nagyon egyszerű, csupa láncszemből áll, a böngyör rojtok viszont feldobják, és pont annyi játékosságot csempésznek bele, amennyi bárhova felvehetővé teszi.


telefonnal fotózva nem az igazi


egy színhű kép a Mojitoról


4 gombóc fonal elég volt a 180 centis kendőhöz, a rojtok viszont további majdnem 3 gombolyagot megettek. Hogy az utolsó centiméterekig elhasználjam a fonalat, egy hozzáillő fülbevalót is készítettem a maradékból, továbbra is az egyszerűség jegyében.

Szoknom kell még a "modellkedést" a husi fazonommal, de íme, így néznek ki rajtam:


A képen sáltűként funkcionáló virág kitűző Aranyalma keze munkája.


Van kedvenced a Fesztivál fonalak közül? Melyikből tudnál egy kendőt elképzelni?

JÁTÉK!

Írd meg egy hozzászólásban, hogy a Fesztivál fonalunk melyik színe tetszik a legjobban, ezt most akár meg is nyerheted. A péntek (2011. július 8.) éjfélig kommentelők között 7 gombóc Fesztivál fonalat sorsolok ki szombaton, így a nyertes a kedvenc színéből készíthet el egy hasonlóan méretes kendőt magának.

Emelem a tétet!

Köszönöm, hogy ilyen sokan játszotok velem, hálám jeléül emelem a tétet. :) Mivel már több, mint 100 hozzászólásnál tartunk, azzal szeretném javítani az esélyeket, hogy kétszer 7 gombóc Fesztivált sorsolok ki köztetek. Ha pedig valami csoda folytán péntek éjfélig a 200-at is átlépnénk, akkor 3 kendőnyi fonalat ajánlok fel. Hajrá-hajrá! :)

209 megjegyzés:

«Legrégebbiek   ‹Régebbiek   201 – 209 / 209
Zsuzsi írta...

Csinos husi-modell vagy, aki pedig szemléyesen ismer, tudja, hogy vidám, mosolygós is! A kendő pedig élőben is gyönyörű, nemcsak a képen és rajtad!
Az előbbiekhez vállalom a tanúskodást! :)

Zsupszi írta...

A hullócsillagra szavazok, bár a mojito is tetszik, de inkább a világosabbat választottam. A lampionból kislányoknak csinálnék valami, az almáspitéből a fiamnak, legalábbis a színe miatt, nem tudom, hogy a fonal maga fiúknak is jó lenne-e.

wondrlanding írta...

Nagyon klassz lett a kendőd Gabi! És persze én is a mojitot szeretem:)

redit írta...

Nekem a LAMPION a kedvencem!
Nagyon klasszak a fonalak!

Zsuzsi írta...

Nekem a mojito fonal tetszik a legjobban.

Antares írta...

Szia!

Nagyon szép kendő, nagyon szép szín, szerintem a mojito a nyertes.

AM írta...

Nehez a valasztas.. a hullocsillag talan szerencset hoz. :)

hviki írta...

Én is szeretnék még részt venni a játékban, remélem nem csúsztam még le! :) Nekem mojito a kedvenc, e kendő láttán meg még inkább, de az almáspite is nagyon tetszik. :) Bár még csak pár hónapja leltem rá a boltra, de egyszerűen imádom a Barka fonalakat!!!! :)

mira írta...

Almáspitéből kötnék egy kendőt. Örülök a blogodnak, a pénteki ötletbörze szuper öttlet!
Mira

«Legrégebbiek ‹Régebbiek   201 – 209 / 209   Újabbak› Legújabbak»