2011. augusztus 19., péntek

Inspiráció helyett...

Jelentem, ma átvettem az új helyünk kulcsait, holnap 8-ra jönnek a költöztetők, minden zsákokban és dobozokban, készen állunk a nagy költözésre. :)

Az utóbbi napokban annyit lótottam-futottam, szerveztem, intézkedtem, és izgultam, hogy mára mind fizikailag, mind szellemileg kimerült vagyok a szokásos inspirációs bejegyzésem megírásához. Pedig rengeteg mutogatnivalóm lenne, de ha ma megint éjfélig a gép előtt ülök, akkor holnap nem lesz erőm a költözésre. Úgyhogy mára egy igazolt hiányzást szeretnék kérni.

Viszont egy jó hírt is szeretnék megosztani Veletek. Mint írtam korábban, az új helyre tervezek egy könyvtárat, ami a saját könyveimmel indul, aztán folyamatosan bővítjük a kínálatot. Minden hónap bevételének 1%-át erre a célra kívánom fordítani. Hogy minél több könyvet vehessünk ebből a pénzből, felvettem a kapcsolatot a már ajánlott könyves forrásommal, a Book Depository-val és rákérdeztem, hogy kaphatnánk-e kedvezményt a feltüntetett árakból. Nekik is érdekük, hogy minél több könyv legyen elérhető a magyar közönség számára, hiszen nem egyszer, nem kétszer fordult elő, hogy egy vevőnek annyira megtetszett valamelyik boltban átlapozott könyvem, hogy magának is akart egy példányt. A könyvtár tehát nem ellenük van, hanem potenciális reklámlehetőség nekik. A lényeg, hogy a kérdésemre a válasz egyértelmű igen volt, tehát komoly kedvezménnyel tudunk könyveket vásárolni a könyvtárba. :) Úgy látszik, nem szabad szégyenlősnek lenni, kérni kell és megadatik. :)

Van egy igen hosszú könyves kívánságlistám - ami persze folyton csak bővül :) - tehát gond nélkül el tudnám költeni a havi keretet, de ezt a könyvtárat nem az én kényemre-kedvemre hozom létre, hanem Nektek. Ezért az lenne a kérésem, hogy Ti írjatok egy kívánságlistát, hogy mi mindent forgatnátok szívesen a boltban, és azokat a könyveket fogom előnyben részesíteni. Minél többen vágytok egy-egy könyvre, annál előbb fogom beszerezni. A kedvezmények miatt értelemszerűen válogassatok a Book Depository oldalán, de természetesen más forrást is javasolhattok. Magyar nyelvű kézimunka könyvekből az Alexandránál van talán a legnagyobb választék, de ha valaki tud mást, jobbat, többet, kérem, jelezze.

Hogy minden egy helyen legyen, azt kérném, ne ide, hozzászólásként írjátok össze a kinézett könyveket, hanem webshop kapcsolat oldalán lévő Ötletládába várom a kívánságlistáitokat, vagy küldhettek közvetlenül emailt is.

Várom szeretettel a kívánságlistáitokat, és az Ötletládába folyamatosan küldhettek más jellegű javaslatokat is. Az oldalt folyamatosan a Ti észrevételeitek alapján alakítgatjuk, most is rengeteg újításon dolgozunk. :)

Szép estét, szép ünnepet és szép hétvégét mindenkinek!

7 megjegyzés:

Amaranta írta...

Izgalmas hírek! Remélem egyszer-kétszer majd én is feljutok a könyvtárba :-)

Pihend ki magad, és gyors, akadálymentes költözést kívánok!

Zsuzsi írta...

Remélem, minden simán megy majd, drukkolok nektek!
Gabi! Abban a pirosban nagyon dögös vagy! :)

Mariann írta...

Óóó, de jó! Pont most érkezett meg a 3db könyvem a Book Depository-tól, de tudtam volna még válogatni :)))))

Ahama írta...

A Kössünk lányok most benne van az Alexandra nagy leértékelésében, talán érdemes belőle több példányt is beszerezni, mert kezdő inspirációnak nagyon jó.

Jucus írta...

Ez a könyvtár a fonalboltban olyan jó ötlet!
Végignéztem a kínálatot, fantasztikus, mennyi könyv, kiadvány van külföldön! Az Alexandrában múltkor egy darab kézimunkakönyvet sem láttam:o(
Azért máshol igen, egy horgolósat vettem is:o)
Én is remélem, hogy azért majd eljutok Szekszárdról egyszer-kétszer Hozzátok!

Varga Gabi írta...

A Kössünk lányok nekem is megvan. :) Az a kártyás megoldás nagyon tetszik benne. :)

peony írta...

Gabi, nagyszerű, és valóban nagyvonalú ötlet :-)
Én épp egyike vagyok azoknak, akik már kaptak is Tőled könyvet, sőt volt olyan könyv amit azután, hogy kölcsönbe volt nálam meg is vettem...